5/28/09

HAND ME THOSE, PLEASE!


Jeg er helt vild med disse shorts.. Jeg har desværre ingen anelse om hvor de er fra. Men i princippet burde de ikke være så svære at kopiere, og lave et lille DIY projekt ud af, det er vel bare lidt lamé stof og en chunky lynlås!? Ellers kunne jeg godt forestille mig at de snart var at se hos American Apparel, da de aldrig er sene til at opfange tidens tendenser!

BOYISH CHARM



Ny-opdaget hunk i form af scoopmodels' Anton Hedener, der i mine øjne er lidt af et catch!!

APPLEPIE CUTIEPIE


5/23/09

KATE MOSS IN SPE








Jeg sad surfede lidt rundt inde på scoopmodels.dk, og faldt over deres nye, unge model, Siri Crafoord.. Jeg syntes hun ser virkelig lovende ud, og jeg tror at der er en god chance for at hun bliver designernes darling - en Kate Moss in spe er født..

FOXY LADY




SIMPLE AND BEAUTIFUL





En ny stjerne er dukket op på blog-himlen - efter min mening er det en helt fantastisk blog pigen her har sig, og hun har da også fået en varm velkomst efter kun 25 indlæg.. Hun er en af den her slags piger, der ser gude-smuk ud fra hun vælter ud af sengen om morgenen, og iført intet andet end en hvid herreskjorte ligner en supermodel (måske hun også er det!?) - Anywho, hun er ikke bare endnu en dum blond model, hun har faktisk også nogle ret skarpe holdninger og tager ikke sig selv alt for højtideligt, hvilket til en forandring er ret dejligt (da hele blog-universet, efter min mening, kan have en tendens til at gå op i et overflod af narcisisme). Desuden er hun veninder med Erin Wasson og bloggeren Kristin Reiter der står bag bloggen BLEACHBLACK (som også er et besøg værd)
Så tjek den ud på: www.4thandbleekeragency.blogspot.com

5/22/09

ÅRHUS IS THA SHIT


WOW, look at her!? hun er virkelig yndig og skøn at se på, og kombinationen af farver og materialer er bare sublim! Elsker hende.. Ps. dén taske har jeg også, den er lovely..

Jeg er blevet ansat som femme skribent på trendmagazine.dk, som er en forholdsvis ny mode-blog.. Hvis i ikke allerede kender siden, så tjek den ud for daglig opdatering i alt fra herremode, kvindemode, gadgets, musik og events...

TEMPTATION IS A BAD THING..


Jeg har været forelsket i Alexander Wang udgaven lige siden jeg første gang så den i en editorial, og da jeg idag surfede rundt på Topshop.com og fandt at Topshop's efterligning, ikke kun var super lækker, men også kostede 45 euro (335,- dkk) var jeg solgt med det samme..

Øverst: Alexander Wang dress illustret - Nederst: Voodoo Mesh Corded Tunic Top, Topshop.

5/21/09

DREW


LYKKELIGT


Jeg er vildt fascineret af den svenske singer/songwriter Lykke Li.. Jeg syntes at hendes stemme er meget speciel og smuk, og hun formår at udnytte den spinkle stemme fantastisk godt. Derudover er hun også virkelig smuk og har en rigtig fed unik stil.. Bravo!!

5/20/09

EXCLUSIVE BABY !


Idag kom jeg træt hjem efter skole, men blev noget så glædeligt overrasket og ligeledes vågen, da jeg opdagede at h&m.com idag har fået Divided Exclusive linjen til salg online - jeg var ikke sen til at bestemme mig, og købte disse fine ting. Jeg syntes virkelig at h&m har forbedret sig og er blevet dygtige til at kombinere nutidtigt design og snit, med SU-venlige priser..
Den sorte læder-taske er tydeligt inspireret af Alexander Wang's Donna og Hobo-bag, men jeg syntes faktisk at den kommer rimelig godt afsted med det, uden at ligne en dårlig kopi.. Halskæden er ikke noget nyt, og er i dén grad blevet eksponeret på diverse modeblogs, men jeg var bare ikke hurtig nok, og for 69,- kr. får man den jo nærmest smidt i hovedet!?

Midnats blå kjole 349 kr. - sølvhalskæde 69 kr. - sort skindtaske 498 kr. - hvid kjole 298 kr. - Bikini overdel 98 kr. - Bikini underdel 79 kr.

SO HOT IT HURTS !









SUK....


Hvis ikke det var fordi at kontoen p.t. står i minus, og jeg konstant hører min bankmands stemme inde i hovedet, bare ved tanken, så havde jeg købt disse stykker tøj fra Helmut Lang.. Jeg er helt vildt med batik mønsteret der virker mindre Karl Mar end hvad jeg normalt forbinder med ordet batik og mere klassisk og sofistikeret..

5/19/09

ROMANCE IS A SIN









Jeg syntes at disse billeder er så fantastiske! - ekstremt sexede og uskyldige på én og samme tid..

5/18/09

HARDCORE

Smuk rock chick der minder mig en hel del om en ung Stine Goya..