5/20/09

EXCLUSIVE BABY !


Idag kom jeg træt hjem efter skole, men blev noget så glædeligt overrasket og ligeledes vågen, da jeg opdagede at h&m.com idag har fået Divided Exclusive linjen til salg online - jeg var ikke sen til at bestemme mig, og købte disse fine ting. Jeg syntes virkelig at h&m har forbedret sig og er blevet dygtige til at kombinere nutidtigt design og snit, med SU-venlige priser..
Den sorte læder-taske er tydeligt inspireret af Alexander Wang's Donna og Hobo-bag, men jeg syntes faktisk at den kommer rimelig godt afsted med det, uden at ligne en dårlig kopi.. Halskæden er ikke noget nyt, og er i dén grad blevet eksponeret på diverse modeblogs, men jeg var bare ikke hurtig nok, og for 69,- kr. får man den jo nærmest smidt i hovedet!?

Midnats blå kjole 349 kr. - sølvhalskæde 69 kr. - sort skindtaske 498 kr. - hvid kjole 298 kr. - Bikini overdel 98 kr. - Bikini underdel 79 kr.

7 comments:

 1. love these!

  http://balmainbazaar.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. Det er nogle super duper ting du har købt. Jeg er vild med den mørke kjole.

  ReplyDelete
 3. Har du købt det på h&m.com/dk for jeg kan ikke finde det?!

  ReplyDelete
 4. Hvis du følger dette link burde Exclusive-linjen dukke op :)

  http://shop.hm.com/dk/shoppingwindow?dept=DAM_NEWS&shoptype=S

  ReplyDelete
 5. Jeg havde godt nok også lidt problemer med at finde Exclusive linjen på deres webshop :/ Men nu har jeg altså bestilt den smukke hvide kjole, men der står, at den først leveres sidst i juni? Det lyder da vildt, er det også sådan med dine ting?

  Hilsen Lisbeth (som købte din flotte Vibskov-sweater på TS)

  ReplyDelete
 6. Hej Lisbeth :)
  Ja desværre.. Jeg har valgt at se det som en lille gave til mig selv, da pakken kommmer dagen efter min sidste eksamen - juhuu..

  ReplyDelete
 7. Ah, ja, det tror jeg næsten også min gør faktisk.. Jeg har selvfølgelig eksamen den sidste dag, man kan have det! 26 i think.. ih. Må nok hellere slå den ud i hovedeet for et stykke tid ;-)

  Lisbeth

  ReplyDelete