5/3/09

FINALLY....

Endelig har jeg fået fingrene i den nok så hypede tee fra 5preview.. selvom den efterhånden er gået hen og blevet ret kommerciel, elsker jeg den stadig!!

5 comments:

 1. Den er også stadig super lækker - kommerciel eller ej, det er vel hvad man gør det til :)
  /L

  ReplyDelete
 2. den er alt for fed ! og din blog er virkelig god ! gider du ik tjek min ud og skriv hvad du syntes ? har du evt. nogen gode råd til hvordAN man får mange læsere ;) ?
  http://wwwtodaytomorrow.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. Hej Oliver :) Tak tak.. Nu er min blog ikke meget mere end en måned gammel, så dét med mange læsere, er jeg måske ikke den rette mand at spørge om.. Men generelt er det bare vigtigt at fokusere på at man blogger for sin egen skyld, og ikke prøver at tilpasse det til mængden som et produkt.. Men se det som en sidegevinst hvis nogle rent faktisk gider at læse hvad man har på hjerte, og syntes det er fedt!!

  ReplyDelete
 4. Er enig i hvad du siger i, at det er enormt vigtigt at blogge for sin egen skyld.

  Hvor har du opstøvet T-shirten?

  /Gina

  ReplyDelete
 5. Tak :) Ja ellers bliver det ihvertfald en anelse utroværdigt i længden syntes jeg.. Og jeg skriver egentlig kun fordi at det kribler i mine fingre!
  Jamen jeg var så heldig at finde den på trendsales for 200 kr. Men jeg ved at den også at de blev solgt på http://www.5preview.bigcartel.com/ - de er dog udsolgt pt. men de har også andre ret fantastiske ting til salg, så tjek siden ud! Derudover kan jeg oplyse at de har et samarbejde kørende med Weekday, det er der kommet nogle tee's ud af, som er til at købe i Weekday, Vestergade 23-25, Kbh K.

  ReplyDelete