4/30/09

HRALLO BABY

Kan man andet end elske den smukke model Dima, signet hos 2PM!? åh han er hot..
Jeg fandt en fotoserie med ham, fra et oldgammelt Cover magazine - og nu har han hængt og prydet min hvide væg over sengen de sidste par måneder.. Ikke dårligt at vågne øjnene op til hver morgen!!




WORK IT

Jeg er på jagt efter en unik læderjakke.. Den skal være noget helt særligt, gerne rocket med en masse bling bling.. Enten i form af nitter, pallietter eller en masse lynlåse på kryds og tværs.. Alternativet er selvfølgelig at finde en gammel biker jakke i en genbrugsbutik, og derefter selv upgrade den.. Men det er ofte svært at finde en super lækker læderjakke i en genbrug, da læderet tit er tykt og klistrer, og så er der lige pludeslig ikke så meget potentiale, selvom looket kan være fantastisk.. I'll keep looking, though..



Øverst fra venstre; Stine Goya, Vintage, Vintage, Balmain.

4/29/09

ROCK CHICK

Perfektion perfektion perfektion.. Helt vidunderlig smuk, nærmest dragende, gennemført og inspirerende, cool kvinde - for sure!!

WA WA WOOM

Intet slår tidløs skønhed... Elizabeth Taylor er én af de kvinder der altid vil stå for mig som en af de ypperste.. så fuld af stil og klasse, it's all in the face!!



4/28/09

CIRCUS GOYA

Idag købte jeg dette fantastiske jumpsuit fra Stine Goya, den kunne godt gå som en opdateret udgave af den evige evergreen, LBD (little black dress), eller nedtonet med grove strømpebukser og ballerinaer til hverdag..



Jumpsuit fra Stine Goya, 2700 kr.

CANVAS CUTIE

Jeg kunne ikke lade være efter at have set en pige med dem på gaden - åh de er cool!!




Estrada Black fra Acne, 1795 kr.

4/26/09

NEW LAYOUT

Idag har bloggen fået nyt layout. Jeg syntes selv at resultatet er blevet ret tilfredsstillende, det er vigtigt for mig at bloggen ser så repræsentiv og indbydende ud, så i som læsere får den bedst mulige oplevelse! Håber i kan lide det nye look..



Den smukke illustration er lavet af den søde og dygtige tegner Kathrine Iversen

GOTTA' HAVE A DAY

Igår slog jeg lidt hjernen fra, da jeg købte denne FANTASTISKE day GSH bag fra Balenciaga.. Men det er virkelig en klassisk skønhed, og den kommer aldrig til at forlade min garderobe. Jeg overvejede meget om jeg skulle vælge den i denne mørkegrå/sorte eller i farven bubblegum (læs; lys pink), men kom frem til den konklusion at sort er mest anvendelig - og sølv hardware gør den mere rocket. Jeg glæææææder mig til at lufte den imorgen!!

4/24/09

BIRFDAY

Idag er det min fødselsdag, 18 år er jeg nu rundet... her til morgen fik jeg følgende; kørekort, macbook, acne kjole, Cos kjole, wood wood hoodie, makeup, dvd'er, kontanter, smykker og en yamaha guitar.. Senere skal det fejres med sushi, familie, veninder, fantastisk vejr og endnu flere gaaaaaaaver.. can't wait :)



Ps. nu da jeg er all grown up, har jeg kraftigt overvejet at få lavet en tush på indersiden af håndledet, måske af en diamant.. men det er endnu ikke særligt velovervejet... hmm...

GINA-G-G-G-GEORGEOUS...




Okay, jeg kan lige så godt indrømme det; Gina Tricot er langt fra en af mine ynglings butikker. Jeg syntes generelt ikke at kvaliteten er helt som den burde være, får det bogstaveligt talt fysisk dårligt af at røre ved alt for meget syntetisk, og dét sammen med den evige tumult og kaos der er inde i butikken.. bliver bare for meget.. Må ud..
Men denne gang nåede jeg lige at snuppe en cool halskæde med på min vej - jeg tror vidst nok lige at Gina Tricot har overgået sig selv.. og så vidt mit øje kunne skue, var der faktisk en hel del accesories der så fantastiske ud.. så måske man skulle overkomme sin nylon møder menneskekaos-frygt og besøge Gina Tricot lidt oftere!?

4/23/09

NEW LOVE......




Har fået en venlig sjæl til at sende disse skønheder til mig fra London... Jeg troede aldrig at jeg skulle få dem i hus, eftersom jeg har været skrevet op til dem i Aldo i København i snart to måneder - uden held... Det lader vidst ikke til at de kommer i butikkerne her i Danmark.




4/19/09

GLAMOUR IN THE DARK


PERFECT SUNDAY IN THE SUN

Perfekt søndag i selskab med Gossipgirl og fantastisk vejr!!



Mango/papaya/ananas/hyldeblomst smoothie + jordbær/melon/hørfrø salat - YUM YUM..

4/18/09

LOGO MANIAC


Idag, da jeg gennemgik mit skab, fandt jeg en old-school tee fra Adidas, og syntes den mindede om noget jeg havde set i en foto-serie før - opdateret, selvfølgelig.. Så jeg klippede ærmer og noget af længden.. Vil style den med sort body indenunder samt ripped jeans og wedges.. det bliver SNYGGT!!

4/17/09

LOVE AT FIRST SIGHT



Idag købte jeg disse ekstremt hypede heels på aktion.. - for 500 kr.!!!!!!! pretty fucking amazing, taget i betragtning af at de kostede omkring 1000 kr. i Zara butikker rundt om i verdenen. De nåede vidst aldrig at komme på hylderne her i landet, da Zara af juridske årsager måtte tage dem ud af kollektionen (læs; de lignede Balmains til forveksling..)

4/15/09

Y S L


Idag købte jeg dette ysl net med tilhørende ysl magazine.. Nettet der blev uddelt under modeugen i Paris i februar, eksisterer kun i et vis antal eksemplarer og er derfor collectors item.. Jeg måtte bare have det.. Det kan min pung vidst godt mærke, men hvor tit er det lige at man støder på sådan et på aktion!? (ok ok, nogle gange har man brug for at overbevise sig selv).. en ting er ihvertfald sikkert; JEG ELSKER DET!

YOU SEXY THANG











Factory Girl har længe været én af mine ynglingsfilm, super godt instrueret og fantastisk godt skuespil.. Jeg kunne heller ikke undgå at blive bare en anelse forelsket i Hayden Christensens fortolkning af Bob Dylan.. sexy sexy sexy

4/14/09

10 DAGE TILBAGE....


Nu er der kun 10 dage til at jeg fylder 18 år.. ret vildt.. så er man lige pludselig voksen - rødvin, regninger, a-kasse og alt det der.. ved ikke helt hvad jeg syntes om det.. men så er det jo heldigt at man (for en stund endnu) kan få lov til at lege barn og drømme sig helt ubekymret hen til disse smukke sager.. de står ihvertfald højt på min ønskeliste - nu må vi se hvor mange af tingene der rent faktisk ender på morgenbordet..
Macbook, Alexander Wang bag, Marni bangle, ACB necklace, Bottega Veneta clutch, headphones, Acne dress, Alexander Wang dress, Acne oversize tee, Acne dress, Alexander Wang dress, Stella McCartney Shorts, Mimi Holiday by Damaris lingeri, Stella McCartney silk blazer, Acne dress, YSL tee, Fendi Wedges, Malene Birger heels, Acne wedges, Fendi sandals, Fendi heels.

TAL-LUL-LAH



Den australske model og it-girl Tallullah Morton, er efter min mening en af de mest interessante modeller på podiet i øjeblikket. Med hendes lange mørke hår, sexede katte-øjne og gyldne hud, samt hendes fantastiske personlige stil, der bestemt ikke gør hende mindre interessant at se på!